Uutta

Alamme päivittää blogia Margitin nostamilla tulkintakorteilla. Margit nostaa kortin enkelten johdatuksessa, jotta kortin aihe puhuttelisi mahdollisimman monia lukijoita.

Ensimmäinen kortti nostetaan juhannusaattoiltana. Se tulee näkyviin klo 21 jälkeen. Jatkossa korttinostoja voi seurata aina torstaiaamuisin.

Uutuuskirja

Enkelit lähestyivät Margitia pyytäen, että hän kokoaisi kirjaan heidän viestejään. Toimeen tartuttiin saman tien ja aineisto saatiin kasaan kahdessa viikossa. Enkelin esiliina viimeistelee kirjan painokuntoiseksi kesän aikana. Sen nimeksi tulee ”Taivaan Lahja”. Kirja ilmestyy syyskuussa ja se on ostettavissa suoraan Margilta tai tulevista tilaisuuksista, joista tiedotamme myös näillä nettisivuilla.

Alla näyte kirjasta:

Tuulen viemää

Meillä keveillä enkeleillä on hauskaa, kun tuuli puhaltaa myrskyn lailla. Myrskytuulen pyörittäessä ja viskellessä meitä tuntuu kuin olisimme huvipuistossa. Se on mukavaa, mutta onnistuu ainoastaan täällä alempana. Silloin kun tuulee kovin, eikä meillä ole muuta, tulemme tänne teidän tykömme leikiskelemään ja kisailemaan. Muuten olemme fiksuja, mutta joskus leikkimieli vie mennessään.

Rakkaus, leikkimielisyys, onnellisuus, hyvyys, nauru, rehellisyys ja keveys ovat meidän elämäämme. Siinä olemme hyviä. Ota mallia.

Rakkaudella, enkelit.