Blogi

Torstaiaamun kortti: Atena

Voit turvallisin mielin näyttää vahvuutesi. Tiedät miten olla vahva lempeällä tavalla, niin että myös muut hyötyvät voimastasi.

Olet pelännyt itsessäsi olevaa voimaa. Kannat huolta siitä, että sinua ei hyväksytä tai joudut hylätyksi, jos annat todellisen voimasi näkyä. Kenties pelkäät, että käytät voimaasi väärin tai että maskuliininen energia saa sinut epätasapainoon. Olen kanssasi auttaakseni sinua näkemään oman voimasi ja näyttämään sen myös muille. Tämä kaikki kohottaa itsetuntoasi, auttaa sinua ihmissuhteissasi ja vie lähemmäksi elämäntehtävääsi.

Voimasi tulee rakkaudesta, Jumalalta. Sinut on luotu Jumalan kuvaksi ja sisälläsi on rajaton voima. Et voi käyttää sitä väärin, sillä sydämesi on avautunut ja sydänchakrasi loistaa kukan lailla. Ajattele ihailemaasi vahvaa henkilöä, joka on tasapainossa maskuliinisen ja feminiinisen puolensa kanssa. Tällainen voima on kaunista ja vahvistaa henkistä kasvuasi. Olet vahva ja voimakas, ja Jumala tarvitsee sinua tekemään valon työtä. Hyväksy ja näytä voimasi itsellesi ja muille.

Torstaiaamun kortti: Isaja

Nyt on hyvä aika uusille ideoille ja elämänmuutokselle. Opastan ja suojelen sinua muutoksen keskellä.

Olet täynnä ideoita ja tunnet halua siirtyä uusille urille. Rakas ystäväni, uudet ja jännittävät elämänmuutokset ovat nyt väistämättömiä. Paluuta ei ole! Päätit ottaa riskejä elämässäsi sen sijaan että pelaisit varman päälle. Siksi olen nyt vierelläsi ja rohkaisen ja tuen sinua.

Ei kuitenkaan ole syytä kiirehtiä. Anna asioiden kypsyä rauhassa, omassa tahdissaan. Voit olla varma, että elämänmuutoksesi tapahtuvat juuri oikeaan aikaan, ja voit luottaa siihen, että sillä välin Jumala ja me enkelit suojelemme sinua. Olet turvassa ja sinua rakastetaan. Onnittelut uudesta alusta elämässäsi!

Kesäiset päivät

Kesä kukkeimmillaan, tuoksut, lintujen lirkutus, puitten kohina, leuto tuuli, lämpö auringon – siinä iloa kerrakseen päiväämmme. Osaamme nauttia niistä – vai osaammekohan kaikki? Edelle menevät monet asiat ja huolet. Koeta edes huomata kesän kauneus, voima. Ota yksi edellisistä iloksi jokaiseen kesäpäivään. Se rentouttaa ja helpottaa kun ajatukset tyhjenevät. Nautitaan kesän antimista luonnossa. Luonnossa on voima!

Hyvää pääsiäistä!

Kuva: Unsplash/freestocks.org

Pajunkissat aukeavat,
pääsiäinen tulla saa.
Pajunkissat, karkit, munat nuo,
silloin ne ilon tuo.

Pikkunoidat kylillä kiertävät,
koputtelevat…
Ja runoillansa ovella palkan saa,
pääsiäinen on mukavaa.
Pikkunoidat, karkit, munat nuo,
silloin ne ilon tuo.