Blogi

Enkeli Tuppura

Alla ote kirjasta ”Taivaan Lahja”, jonka Margit on tulkinnut enkeleiltä. Näin humoristisia enkelit ovat!

Olen Enkeli Tuppura ja kovin tuttu teille. Taidan olla joka kodin murhe, vaikka kiltti olenkin. Ne pölypallot, eli tuppurat ovat minun tossuni ja minä tykkään tossuistani. Näen kyllä, kun hävitätte tossujani, mutta miksi ette ajattelisi, että ne ovat Enkeli Tuppuran tuppuratossut. Silloin ette hävittäisi niitä niin pian ja ehtisin nauttia niistä hetken.

No, aina tulee kuitenkin uusia, että ei minulla hätää. Ajattelin muistuttaa, että hyvällä ajattelisitte niitä tuppuraisia.

Toisianne rakastakaa!

On matka tää niin lyhytaikainen. Vaihtuva on kesto sen, jokaisella eri mittainen. Arvo sille antakaa rohkeasti eläen. Neuvona tää ottakaa. Sitä helppoa on noudattaa, kun vaan joka päivä rakastaa. Sitä ei ikinä liikaa saa. Oivaltakaa mikä tärkeintä on päällä maan.


Se on – toisianne rakastakaa, anteeksi antakaa.

Hyvää Juhannusta!

On kesän aika parhain nyt, riemuita saa tästä tuokiosta. Viheriöt, kukinnot kaikki nuo iloa mielen sopukoihin tuo. Rentoutua saa, on kesäyön taikaa parhaimmillaan. Kokkoa katselkaa: niin nauttia saa ja huolet jää taa.

Nautitaan ja rakastetaan, siis kesä on kirkkaimmillaan.

Valo

Valo kasvaa Rakkaudesta. Rakkaus pysyy huomioiden, halaten. Halaus tuntuu hyvältä. Hyvä lisääntyy onnellisuudesta. Onnellisuus on iloa, valoa ihanaa. Ihanaa on olla terve. Terveys pysyy kun on onnellinen, rakastaa, halaa, huomioi, kun tuntuu hyvältä. Iloa, valoa ihanaa.

Kevään Enkeli

Enkeli suuri valkoinen
kevätsäästä nautti.
Katsoi lintua oksalla
ja se alkoi hymyilyttää.
Ilosta siipensä levitti.
Valo alkoi siitä hohtaa ja
pian sen ihmiset kohtaa.
Enkeli suuri valkoinen
ilmojen halki kiitää.
Pilviä ohimennen sekoitti ja riemuiten huusi:
Elämä on ihanaa!

Kesäiset päivät

Kesä kukkeimmillaan, tuoksut, lintujen lirkutus, puitten kohina, leuto tuuli, lämpö auringon – siinä iloa kerrakseen päiväämmme. Osaamme nauttia niistä – vai osaammekohan kaikki? Edelle menevät monet asiat ja huolet. Koeta edes huomata kesän kauneus, voima. Ota yksi edellisistä iloksi jokaiseen kesäpäivään. Se rentouttaa ja helpottaa kun ajatukset tyhjenevät. Nautitaan kesän antimista luonnossa. Luonnossa on voima!