Torstaiaamun voimaeläin

Kuva: winterseitler / Pixabay

Käärme liikkuu puissa, maassa, vedessäkin. Käärmeitä on monia lajeja tappavista vaarattomiin ja siltä väliltä. Niillä on monia kauniita väri- ja kuvioskaaloja. Käärme syö harvoin ja pärjää syömättä noin kuukauden ajan. Se nielaisee ruokansa ja sulattelee sen. Käärme luo nahkansa, muuten se kiristää. Paistattelee lämmössä mielellään, mutta kosteuskin olisi hyvä välillä. Lajien koot vaihtelevat paljon. Osa on vaarattomia ja osa tappavan vaarallisia. Moni pelkää käärmeitä, emmekä tiedosta mikä on vaarallinen tai vaaraton. Käärmeet ovat pitkäikäisiä.

Olet notkea. Liikut sekä vedessä että maassa. Pääset myös kiipeämällä korkealle, kuten puuhun. Toimit hitaasti mutta varmasti. Liian lähelle ei tarvitse tulla, koska et pidä siitä. Olet niin utelias, että kun tartut toimeen, että unohdat syödä. Syöt sitten joskus, vasta kun nälkä huutaa. Ei se ole niin tarpeellista, kaikki muu menee edelle.

Lämpö ja lötköttely: se on ihanaa, siihen pysähdyt kyllä. Kylmästä et pidä. Olet herkkänahkainen. Rasvaa kuluu, kun tunnet että kuiva iho kiristää. Säteilet vahvuutta ja voimaa. Sen tuntevat kyllä muutkin. Voimasi pelottaa toisia. Elät pitkään voimasi turvin. Elämäsi mutkittelee ja se on rikasta. Ehdit kokea monia asioita. Ihmisiä tulee ja menee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.