Torstaiaamun voimaeläin: Kirahvi

Kuva: Christine Sponchia / Pixabay

Näen kaiken. Saan hyvää tuoretta ruokaa, sillä kaulani on pitkä ja yletyn korkealle. Ei tarvitse tapella ruuasta. Yksin saan olla siellä puun latvassa syömässä lehtiä. Syön vähän hedelmiäkin.

Olen komein ja korkein, ajattelee varmaankin kirahvi. Arka eläin olen ja säikähdän helposti. Lauma on minulle tärkeä. Ja kilttihän minä olen. Kiinnyn myös hoitajaani, johon luotan, tosin siihen minulla menee kyllä vähän aikaa. Mitä pitempi kaulani on sen komeampi olen. Ainakin tytöt tykkää. Voittaja on se, jonka kaula on pisin. Me emme pidä minkäänlaista ääntä. Puhinaa vain. Jos joku uhkaa, olen vaarallinen ja puolustan itseäni korkealta ja kovaa.

Oletkohan pyrkivä korkeammalle ja korkeammalle elämässäsi? Ei riitä tavallinen, vaan enemmän. Haluat nähdä sitä mitä eivät muut havaitse. Tiedät kykysi ja kauneutesi. Olet arka sisältä ja ulkokuoresi pettää. Hiljaisena sinusta saa etäisen ja ylpeän kuvan. Kun löydät ystävän johon luotat, pidät siitä kiinni. Se on sinulle tärkeää ja muita et tarvitse. Sinussa on myös sisua ja voimaa jos sitä tarvitaan. Olet upea, ryhdikäs näky suoran selkäsi ja pitkän kaulasi kanssa. Sinut nähdään. Olet erottuva yksilö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.